Budapest
Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 16:00

A városfejlesztésnek egy teljesen új megközelítését és technológiai lehetőségét adja a mesterséges intelligencia alkalmazása, amely az egész ország, sőt európai viszonylathoz való kapcsolódás tesz lehetővé.

Alkalmazva a térrendezés-feng shui-vaszati és a földsugárzások, vízerek és geopatikus vonalak felmérését és a tervezés/épületelrendezések kialakítását.

Magyarország falvainak és városainak az épületei jelentős része nem képvisel történeti, vagy műemléki értéket és a közeljövőben teljesen új építeszeti anyagok és megoldások felhasználására kerülhet sor, így akár teljes tömb rehabilitációkra és általános városszerkezeti módosításokra van lehetőség.

Több szempontot tudunk figyelembe venni.

Többek között a lakosság életkorát, végzettségét, fluktuációját, illetve beáramlását és ennek megfelelően lehet tervezni a területhez kapcsolódó szolgáltatásokat, infrastruktúrát pl.: óvoda, iskola, bevásárló helyek stb.

Theme Image

Legfontosabb tulajdonságaink

Tudatosodás És Fiatalodás, A Kiteljesedett Élet Lehetőségei
A legősibb tudományok természeti hatóanyagok és a legújabb kvantumfizikai megoldásokat hasznosítjuk saját kutatásainkban, illetve a világ számos területén lévő kutató társunkkal együtt.

Sikeres kutatások és megvalósult projektek támasszák alá hozzáértésünket. 30+ év tapasztalat az ingatlanfejlesztés és a kutatás-fejlesztés területén

Minden esetben a központban az ember és az élet áll. Ezek kapcsolata határozza meg életünk egészét. Fantáziának és képzeletnek nem vagyunk a hiányában, ez kiegészül a kreativitással, így születnek meg a legzseniálisabb ötletek.

Minden amit létrehozunk környezetbarát, amennyire lehet zöld, hosszútávon fenntartható. Számtalan jó ötlet van, ami soha nem jön létre, mi meg is valósítjuk azt, amiről beszélünk.

Érdekli a szolgáltatásunk?