Budapest
Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 16:00

A mesterséges intelligencia és a quantum-számítógép összekapcsolása adja meg az anyagkutatásnak és az emberiség jövőjének azt a perspektíváját, amelyek szinte végtelen módon támogatják az emberiség legnagyobb kihívásainak a pozitív megoldását.

A közeljövőben várhatók

korlátlan energiamegoldások, antigravitációs megoldások, a bolygók terraformálása, féreglyukak felfedezése és használatbavétele és az emberi életkor többszáz évre növelése.

A teljes egészség elérése, a tudatosság növelése, az emberiség egységesen egy magasabb tudatszintre lépése, a Hawkins tudatskálán 500 fölé és ezzel egy “Istenemberi” korszak kezdete.

Theme Image

Legfontosabb tulajdonságaink

Tudatosodás És Fiatalodás, A Kiteljesedett Élet Lehetőségei
A legősibb tudományok természeti hatóanyagok és a legújabb kvantumfizikai megoldásokat hasznosítjuk saját kutatásainkban, illetve a világ számos területén lévő kutató társunkkal együtt.

Sikeres kutatások és megvalósult projektek támasszák alá hozzáértésünket. 30+ év tapasztalat az ingatlanfejlesztés és a kutatás-fejlesztés területén

Minden esetben a központban az ember és az élet áll. Ezek kapcsolata határozza meg életünk egészét. Fantáziának és képzeletnek nem vagyunk a hiányában, ez kiegészül a kreativitással, így születnek meg a legzseniálisabb ötletek.

Minden amit létrehozunk környezetbarát, amennyire lehet zöld, hosszútávon fenntartható. Számtalan jó ötlet van, ami soha nem jön létre, mi meg is valósítjuk azt, amiről beszélünk.

Érdekli a szolgáltatásunk?