Budapest
Hétfőtől - Péntekig: 09:00 - 16:00

Vállalatunk saját kutatásokat is végez a legújabb technológiák, mint pl.: quantum rendszerek, a legmodernebb építőanyagok és számos más téren is.

Sokéves tapasztalatunknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően

több neves kutatólaboratóriummal és egyetemi kutatóval ápolunk jó kapcsolatokat, amelyet próbálunk az előnyünkre fordítani. Saját szabadalmakkal és technológiákkal is rendelkezünk.

Tágabb értelemben a biológiai alap- és alkalmazott tudományokban használt összes technológiát biotechnológiának nevezzük.

A biotechnológia kifejezés leggyakoribb jelentése szerint olyan technológiák, amelyek a gyakorlatban is alkalmazható eredményeket képesek produkálni (gyógyászat, mezőgazdaság, ipar). Cégünk pontosan ezekkel foglalkozik.

Theme Image

Legfontosabb tulajdonságaink

Tudatosodás És Fiatalodás, A Kiteljesedett Élet Lehetőségei
A legősibb tudományok természeti hatóanyagok és a legújabb kvantumfizikai megoldásokat hasznosítjuk saját kutatásainkban, illetve a világ számos területén lévő kutató társunkkal együtt.

Sikeres kutatások és megvalósult projektek támasszák alá hozzáértésünket. 30+ év tapasztalat az ingatlanfejlesztés és a kutatás-fejlesztés területén

Minden esetben a központban az ember és az élet áll. Ezek kapcsolata határozza meg életünk egészét. Fantáziának és képzeletnek nem vagyunk a hiányában, ez kiegészül a kreativitással, így születnek meg a legzseniálisabb ötletek.

Minden amit létrehozunk környezetbarát, amennyire lehet zöld, hosszútávon fenntartható. Számtalan jó ötlet van, ami soha nem jön létre, mi meg is valósítjuk azt, amiről beszélünk.

Érdekli a szolgáltatásunk?